Volg ons op TwitterBekijk onze Facebook paginaDe voordeligste online sportkledingshop! Betalen met iDEAL (Multisafepay).

CATEGORIEËN

FILTER

Reset

Fabrikanten

Informatie

KEURMERKEN


FACEBOOK

Nieuwsbrief

Vul hieronder
uw e-mailadres in:


Aanbevolen

Verzending + kosten


Verzendkosten zijn incl. BTW en afhankelijk van het bestelde bedrag.

 BestelbedragVerzendkosten 
 tot € 150,- € 6,95
 vanaf € 150,- FRANCO (NL)

 

 

 

 

 

 

   

Standaard TNT/DPD/GLS
Het pakket wordt op elk adres bezorgd. Indien u niet thuis bent kan het pakket worden afgehaald op een nabijgelegen postkantoor/agentschap of u krijgt een bericht wanneer de bezorger weer komt. In sommige gevallen kunt u gebeld worden door de postbezorger om een afleverafspraak te maken.
   

 Pakjegemak

TNT

 Op dit moment NIET te gebruiken!

Wie winkelt op internet hoeft niet meer thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Met PakjeGemak bepaalt u zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt. U kunt kiezen uit een van de 1700 winkellocaties die PakjeGemak uitreiken. De PakjeGemak-locaties kennen ruime openingstijden. Zo zijn op koopavonden ruim 600 locaties tot 20:00 uur of later open. Op zaterdagen zijn ongeveer 1600 locaties geopend.

De voordelen van PakjeGemak

  • Kies zelf uw afhaallocatie
  • Kies zelf uw tijdstip van afhalen
  • Ruime openingstijden van ruim 1700 winkellocaties
  • Combineer boodschappen doen & pakket ophalen
  • Thuisblijven voor uw pakket is verleden tijd
  

Rembours
(in overleg)

Rembourszending kan alleen in Nederland. Bij rembours rekent u af aan de deur. U mag het pakket van TNT pas openen nadat het bedrag voldaan is. Rembourszendingen worden niet op zaterdag aangeboden. Bijkomende kosten bedragen dan €10,-.

Deze wijze van betalen kan alleen in overleg en kan niet gekozen worden in de shop bij het afrekenen.

   
Afhalen
Afhalen kan, maar alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via mail of telefoon .Klik hier voor de contact-pagina .
   
Naleveringen
Als artikelen niet uit voorraad leverbaar zijn of speciaal voor u besteld dienen te worden zal altijd eerst met u overlegd worden voordat er tot levering overgegaan wordt. Bestelt u meerdere artikelen dan zal uw bestelling verzameld worden totdat alles compleet is om vervolgens in één zending te worden verstuurd. Bij lange levertijd zult u altijd gecontacteerd worden